Masszázs akció


Decemberben az öt alkalmas bérlet 20000 Ft.- helyett 18000 Ft.- os áron kaphatót minden kedves érdeklődőnek, bármelyik felsorolt masszázsra, a  jelentkezési sorrendjében.
A legjobb minőségű olajokat, illóolajokat használjuk vivőanyagként, melyek a vendégek által is kiválaszthatóak.

Az érintés csodákra képes, és életünk minden szakaszában igényt tarthatunk gyöngédségre, törődésre amelyből megtudhatjuk hogy nem vagyunk egyedül, az ember érzelmekkel teli lény. A masszázst minden időben és kultúrában alkalmazták, az emberiséggel egyidős.
A masszázskezelés az egész személyiségünkre kihat, békét és nyugalmat ad, amely az érintés során egész bensőnkben szétárad, és teljes testi és lelki megelégedést kelt bennünk. A masszázs hatására bonyolult, egymással összefüggő változások jönnek létre szervezetünkben, melynek kulcsa a központi idegrendszer.

Hatásai közül néhány: az anyagcsere, valamint a regeneráció felgyorsul, táplálja a bőrt, segít az elhalt hámsejtek eltávolításában, a sejtek nedvkeringése felélénkül, a káros anyagcsere termékek felszívódnak, gyorsul a nyirokkeringés, növeli az izmok összehúzódását, általa a szöveti nyomást is. Az izmok között futó vénákban emelkedik a nyomás, mely a keringés fokozódását segíti. A kapillárisok megnyílnak, a fokozott hisztamin termelődés hatására az erek kitágulnak, valamint fokozódik a mélyebben levő sejtek növekedése is. Csökken a zsír mennyisége, a jobb vérellátás miatt a fájdalomérzet csökken. A test nagy felületének masszázsa az egész testre hat. Javul a vérkeringés, szívműködés, légzés, anyagcserefolyamatok és az idegműködés.

Svédmasszázsról dióhéjban: nevét származási helyéről kapta, Pehr Henrik Ling (1776-1839) svéd tornatanár és vívóedző nevéhez kötik, valójában egyik tanítványa, követője Johann Georg Mezger (1839-1901) gyűjtötte össze és rendszerezte terápias tapasztalatok alapján azt az öt alapfogást, ami azóta is a svédmasszázs alapjainak tekintünk. Minden európai masszázs alapja a svédmasszázs.

A lávaköves masszázs az Egyesült Államok beli Mary Nelson-Hannigan nevéhez kötődik, de egyes források azt állítják hogy már az ősmagyarok sámánjai is használták ezt a technikát. A lávaköves masszázs során a kézzel végzett masszázs helyett, vulkáni eredetű sima bazalt követ használnak. A masszázs vízben felmelegített különböző méretű kövekkel történik. A kezelés speciális masszázstechnikával történik, igazi masszázs különlegességnek számít. A lávaköves masszázs testi-lelki élményt nyújt: ellazít, pihentet, javítja közérzetünket, kiváló stresszoldó, pezsdítő életenergiával tölt fel, harmonizál, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut.

 

Mindkét masszázsfajta használata rendszeresen javasolt, de már egy kezelés hatása is érezhető eredményt hoz.

 

Érdeklődni lehet:

Kellerné Tóth Ilona
Svéd, relaxációs, frissítő és lávaköves masszőr
+36 30 690 7625
Face book : Kellerné Tóth Ilona

 


2016/11/23

Munkatársaink

Gallainé Magdi
Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
Telefon: +3620-389-2551
E-mail: info@palmaligetstudio.hu
Magócsiné Anikó
Fodrászat
Telefon: +3620-428-5013

Papp Gizella
Fodrászat
Telefon: +3630-503-2598
Bíró Gréta
Kozmetikus
Telefon: +3630-908-4638

Bejelentkezés


Név
Email
Telefon
Időpont
Üzenet
Szolgáltatás
CTRL + kijelöléssel többet is kijelölhet
Pálmaliget Szépségstúdió
Minden jog fenntartva!